Saluda del Degà

Benvingut al Col·legi de Procuradors de València.

La nostra, és una professió amb segles d'història, sempre al servici del ciutadà com a representant seu ant els Tribunals. Eixa mateixa llarga trajectòria, és la que ens espenta a ser cada dia mes eficaços i millors professionals, adaptant-nos als nous reptes i aprofitant l'espenta de les solucions tecnològiques per a ser més eficaços.

Som més de sis-cents professionals col·legiats a la província de València, els que desenrotllem de manera lleial i compromesa el nostre treball, en estrecheno contacte amb el client -ciutadans i empreses-, per a garantir-li la millor representació davant dels Tribunals i un complet assessorament davant dels seus processos.

El nostre repte continua sent el mateix: donar un servici àgil i eficaç al client i contribuir en el procés de modernització de la Justícia.

En esta nova web, hem tractat d'agrupar tota la informació professional necessària per als col·legiats. Però també hem fet un esforç per a reunir i posar a disposició dels ciutadans i els empresaris informació útil i d'interés per si necessiten realitzar alguna actualització davant de la Justícia, perquè és el nostre haver de ser un Col·legi obert i amb vocació de servici.

Fdo: Laura Oliver Ferrer

 

Localització

Contacte

ILUSTRE COLEGIO DE PROCURADORES DE VALENCIA
c/ Cirilo Amorós 69 1-1
46004 Valencia
Teléfono:
96 352 94 11
Fax:
96 352 15 20

Enviando un correo a:
secretaria@icpv.com